Check-in

Ved ankomst skal du henvende dig ved check-in, hvor vi har en afkrydsningsliste med alle deltagere, vi skal blot bruge dit fulde navn samt din alder, herefter vil du få påsat et armbånd, som du skal beholde på hele weekenden. Det er dit adgangsbevis til Vejen LAN og giver fri adgang til svømmehallen samt springhallen, ligesom farven på armbåndet angiver hvilken billettype du har.

Der er INGEN der bliver lukket ind før dørene åbnes kl 16.00 fredag.

Har du været taget hjem for at sove bedes du kontakte en fra Vejen LAN når du kommer igen.

Der bliver ikke sendt nogle former for billetter. Som skrevet skal du bare sige dit fulde navn samt din alder ved check-in.

Check-ud

Vi skal vide hvem der er her og hvem der er taget hjem.

Så hvis du har købt en lørdags-/dagsbillet eller bare gerne vil check-ud før søndag, skal du kontakte en fra Vejen LAN, før du forlader hallen, så vi ved hvem der er taget hjem.

Skydning i skytteforeningen

Alle som deltagere til Vejen LAN, har denne gang mulighed for at se om de rammer ligsergodt på skydebenen i Vejen Idrætscenter, som når de spiller skydespil på computeren.

De første 15 skud er inkluderet i biletten, derefter koster det 30 kr. for 15 ekstra skud, hvis man ønsker at skyde mere.

Skydning foregår under kontrolleret forhold tække være instruktør fra 'Askov Vejen Skytteforening'.

Huskeliste

 • Man skal have sin egen computer med og evt. PlayStation eller andre konsoller.
 • Din computer skal være opdateret og have installeret de spil du gerne vil spille inden du kommer.
 • Du skal selv medbringe stikdåse, med mindst 3 meter ledning for at kunne få strøm.
 • Du skal selv medbringe mindst 5 meter internet kabel. Der er IKKE WiFi.
 • Du må godt tage din egen gode stol med, men vi har også stole du kan låne.
 • Sovepose, underlag, badetøj, håndklæde, sportstøj og evt. inde sko.

Regler

 • Der skal anvendes høretelefoner/headset til lyd, ingen højttaler tilladt.
 • Du må medbringe slik, chips og drikkevarer.
 • Du må ikke medbringe og indtage alkohol eller euforiserende stoffer.
 • Der er rygeforbud i hele idrætscenteret, gælder også e-cigaretter og lignende.
 • Der må ikke pilles ved andres computer eller ting.
 • Ingen piratkopiering/download af ulovligt indhold.
 • Respekter hinanden, hold god ro og orden. Ingen mobning eller andet drilleri.
 • Du skal selv holde opsyn med dine ting. Det er dit eget ansvar hvis noget forsvinder eller går i stykker.

Hvis du bryder reglerne eller ikke høre efter hvad der bliver sagt til dig af vagterne, kan det føre til alt fra udelukkelse fra internettet, til bortvisning fra LAN-Partyet. Vi vil holde øje med hvad der bliver lavet, både overvågning af internettet, men også fysisk til arrangementet.

Regler for springhallen

 • Der må ikke udføres dobbeltspring.
 • Der må kun bruges strømper eller gymnastiksko.
 • Der skal bruges sportstøj eller andet uden lynlås osv.

Benyttelse af springhallen er på eget ansvar og der skal høres efter hvad vagt/tilsyn siger ellers kan det føre til bortvisning fra Vejen LAN.

CS:GO - Mix turnering

Der spilles bedst af 1 bane med bracket formatet. Taber dit hold en kamp, så er i ude af turneringen. Hvis dit hold vinder kampen, så kommer i videre og spiller mod en af de andre vindende hold.

Der spilles bedst af 16 runder, så det første hold der får 9 runder vinder kampen. Hvis der kommer til at stå 8-8, så spilles der en kniv runde, hvor vinderen af den runde går videre. Til finalen spilles der er fuld kamp med bedst af 30 runder.

Tilmelding foregår ved at man bliver skrevet op på en liste, oppe ved scenen, i løbet af de første 30 minutter. Derefter vil man blive tildelt et hold og som hold skal i vælge et holdnavn. Det er jeres eget ansvar at holde øje med hvornår det er jeres holds tur til at spille, kampplanen kan følges ved scenen.

Alle får tildelt et tilfældigt hold og derfor kan du ikke vide på forhånd, hvem du er på hold med. Et hold består af 5 spillere og når de 5 spillere er sat sammen, skal de vælge et hold navn.

Når man skal op til scenen bliver ens hold navn råbt op og det bliver maks råbt 3 gange. Hvis alle spillere ikke møder op, så taber man som udgangspunkt kampen og ruder ud af turneringen.

Der køres en veto (afstemning) før hver kamp starter, for at vælge bane. Vetoen køres med at hold 1 fjerner en bane og derefter gør hold 2 det samme, dette gøres indtil at der kun er 1 bane tilbage. Banerne er Dust 2, Inferno, Cache, Mirage og Overpass.

Der afvikles en kamp af gangen på scenen og du må ikke bruge eget udstyr. Der må kun indstilles på sigtekornet og musens hastighed.

Der kan maksimalt være 40 deltagere (8 hold), da det ellers vil tag alt for mange timer at afvikle turneringen. Vi kan ikke garantere at alle kan få tildelt et hold, da det kræver at man skal være 5 personer for at kan danne et hold. Hvis der er under 20 deltagere vil der ikke blive holdt nogle turnering.

Regler

 • Der kan maksimal udskiftes en spiller på holdet, i tilfælde af at en person ikke møder op til kampen. Sker dette to gange, så vinder modstanderen automatisk.
 • Der kan ikke udskiftes spiller flere gange under hele turneringen og en spiller fra et andet hold kan ikke skifte hold, selv hvis holdet har tabt.
 • Alle former for snyd er strengt forbudt og man taber automatisk, hvis man bruger nogle former for snyd.
 • Ved brug af våben i kniv runden taber holdet, der må heller ikke bruges nogle former for granater.
 • Hold har 30 sekunder til at vælge, hvilken bane der skal udelukkes i veto’en, ellers vælger admin en bane.

Find vej

Vejen LAN afholdes på adressen: Petersmindevej 1, 6600 Vejen